Woensdag 20 maart
Uitslagenavond Provinciale Staten verkiezingen, Utrecht
Lees verder >
Maandag 1 april
ALDE Young Visitors Program

Van 1 april tot 5 april zullen er 18 jongeren uit alle uithoeken van Europa naar Brussel komen om een kijkje te nemen in het Europees Parlement en de werkzaamheden van een Europarlementariër. Dit keer staat het programma in het teken van de Europese verkiezingen. Op het programma staan ontmoetingen met diverse MEP's, journalisten en medewerker Facebook en het bijwonen van de plenaire vergadering. Sophie in 't Veld zal de jongeren toespreken op de kennismakingslunch op maandag 1 april. 

Lees verder >
Vrijdag 5 april
COC’s Regenboog Lijsttrekkersdebat voor de Europese verkiezingen in Utrecht

Sophie in 't Veld neemt deel aan COC’s Regenboog Lijsttrekkersdebat op vrijdagavond 5 april 2019 in TivoliVredenburg in Utrecht onder leiding van Clairy Polak.

Lees verder >
Zaterdag 6 april
Onderwijssymposium D66 en JD 6 "Grenzen Verleggen" Rotterdam

Op 6 april 2019 zal het 6e D66/ JD onderwijssymposium worden georganiseerd​ in Albeda College Weena Rotterdam​. Sophie zal speechen.

Lees verder >
Zaterdag 6 april
Algemene Regiovergadering D66 Overijssel

Sophie In 't Veld neemt deel aan de Algemene Regiovergadering D66 Overijssel​. De ARV zal plaats vinden in de omgeving van Zwolle, nadere informatie volgt.

Lees verder >
Vrijdag 12 april
Spreken Brexit-avond Jonge Democraten Utrecht
Donderdag 25 april
Studentendebat over de Europese verkiezingen bij Room for Discussion op de UvA

Voor meer informatie, klik hier.

Lees verder >
Zondag 5 mei
Bevrijdingsfestival Haarlem

Sophie in 't Veld spreekt bij het bevrijdingsfestival in Haarlem op zondag 5 mei.

Lees verder >
Maandag 6 mei
Lijsttrekkersdebat Europese verkiezingen FNV in Utrecht
Maandag 13 mei
Nieuwsuur Lijsttrekkersdebat Europese verkiezingen
Woensdag 15 mei
Leidsch Debat 2019

Op woensdag 15 mei zal Sophie in 't Veld in debat gaan met de lijsttrekkers de grootste partijen. Het zal plaatsvinden in de Marekerk van Leiden.

 

 

Lees verder >
Zaterdag 18 mei
Festival Europa

De Universiteit Utrecht, de Gemeente Utrecht en TivoliVredenburg organiseren op zaterdagavond 18 mei 2019 Festival Europa. Voor meer informatie, klik hier.

Lees verder >
Maandag 20 mei
Live Radio1 debat

Op maandag 20 mei organiseren de Politieke Tafels van de Haagse Sociëteit de Witte een radiodebat in het kader van de Europese verkiezingen. Zij doen dit in samenwerking met WNL en op initiatief van buitenland afdelingen van de politieke partijen. De uitzending zal live worden uitgezonden van 20:30-21:30 op Radio 1 en kan later worden teruggezien via NPO Politiek24 en BVN. 

Lees verder >

@SophieintVeld

Twitter met Sophie >

@SophieintVeld Mar 19

Eens. Ook in Europa straks. Opvallend vaak zegt de Europese partij van Klaver “njet” tegen samenwerking met bevrien… https://t.co/T3nxfo9rut

@SophieintVeld Mar 19

RT @BBCNewsnight : “We are now ten days away from the Brexit date and now to look at the EU and say, you have to come and save Brexit, is a…

@SophieintVeld Mar 19

RT @BBCNewsnight : “I sense that there is a great willingness on the side of the 27 (EU) governments to accommodate the wishes of the UK… I…

@SophieintVeld Mar 19

Tweeënhalf jaar moet dat zijn. De tijd vliegt. https://t.co/ZnDuI2gC5I

@SophieintVeld Mar 19

Het stemt droevig, om al gauw twee jaar lang min of meer dezelfde vragen te beantwoorden over Brexit. Zo weinig p… https://t.co/vOpNLCfLI3

>> more tweets