Woensdag 21 november
Sexual and Reproductive Health and Rights in the next MFF

Sophie in 't Veld zal het evenement in het Europees Parlement hosten over het belang van Sexual and Reproductive Health and Rights als onderdeel van het EU-budget

Lees verder >
Maandag 26 november
ALDE Young Visitors Programme

Van 26 november tot 30 november zullen er 20 jongeren uit alle uithoeken van Europa naar Brussel komen om een kijkje te nemen in het Europees Parlement en de werkzaamheden van een Europarlementariër. Op het programma staan ontmoetingen met diverse MEP's, journalisten en medewerker Facebook en het bijwonen van de plenaire vergadering. Sophie in 't Veld zal de jongeren toespreken op de kennismakingslunch op maandag 26 november. 

Lees verder >
Maandag 26 november
Bezoek vloggers BIJLMERenZO

Sophie in ’t Veld heeft dit jaar via Salto omroep en Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost contact gezocht met de jongerenredactie van BIJLMERenZO om enkele online videoreportages/blogs te maken over het Europarlement. Op deze manier wil ze nog meer jongeren inzicht geven in de politieke werkzaamheden van de Europese Unie. De vloggers zijn van maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november onze gast.

 

Lees verder >
Dinsdag 27 november
Lezing in Gent voor studenten Queteletcolleges

Sophie in 't Veld zal een lezing houden voor studenten van de Queteletcolleges in Gent.
 

Lees verder >
Woensdag 28 november
Privacy Platform evenement
Lees verder >
Woensdag 5 december
Spreken Heinrich-Böll-Stiftung European Union

Sophie in 't Veld zal aan een debat deelnemen over de Europese verkiezingen en de huidige ontwikkelingen in het Europese politieke landschap. Het bebat wordt georganiseerd door de Heinrich-Böll-Stiftung European Union.

 

Lees verder >
Woensdag 5 december
Presentatie fotoboek Mariska Majoor

Sophie in 't Veld zal aanwezig zijn bij de boekpresentatie van Mariska Majoor in Amsterdam. Mariska heeft samen met haar dochter een reis gemaakt langs 13 landen op 5 continenten en daar met sekswerkers en hun vakbonden gesproken over levens- en werkomstandigheden, stigma, geweld en wat sekswerkers nodig hebben om hun omstandigheden te verbeteren. 

Het geheel aan interviews en foto’s komt samen in een engelstalig boek getiteld ‘United under a red umbrella’. De fototentoonstelling zal worden geopend door Burgemeester Halsema en Sophie zal spreken over haar rol in het EP en haar werkzaamheden in LIBE in het bijzonder. De volledige opbrengst van het boek komt ten goede aan een sekswerkersfonds.

Lees verder >
Woensdag 19 december
Europa event Nijmegen
Lees verder >
Donderdag 20 december
Lezing bij Leids historisch dispuut Merlijn

Sophie in 't Veld zal een lezing houden over de Brexit in het kader van de relatie Engeland-continentaal Europa door de eeuwen heen bij Leids historisch dispuut Merlijn.

Lees verder >
Donderdag 20 december
bezoek College De Heemlanden Dag van Europa
Zaterdag 26 januari
D66 Europa congres

@SophieintVeld

Twitter met Sophie >

@SophieintVeld Nov 15

“London calling” #BrexitDeal https://t.co/OZdVzrmuAX

@SophieintVeld Nov 15

RT @ALDEgroup : Governments must be resolute in the face of populists and do the right thing: implement the #GlobalCompactMigration and get…

@SophieintVeld Nov 15

RT @ecvano : Dit is toch wel een hele kleine, hele grote overwinning voor D66. Het lukt de partij met Rob Jetten voor het eerst ever ooit in…

@SophieintVeld Nov 15

@catherinemep  But she kept calm and moved on 😉

@SophieintVeld Nov 15

RT @EP_Justice : Malta: @SophieintVeld  demands a thorough investigation of latest revelations about #17Black | #DaphneCaruanaGalizia https:/…

>> more tweets